Wings2 

Video producer
Live video streams
IT consultant

Over ons: 

Ik maak voor bedrijven en overige (sport) organisaties video producties van evenementen, hoofdzakelijk wordt dit live geproduceerd. Dit bedrijf is een logische doorontwikkeling van meer dan 30 jaar ervaring in de ICT en mijn jarenlange hobby , het live video streamen van events.

Voor het produceren van live video producties richt ik mij op sportverenigingen en de (kleinere) nationale sportbonden voor het verzorgen van live verslagen van evenementen, natuurlijk is dezelfde aanpak mogelijk voor bedrijfsmatige evenementen, Webinars etc.

Wie ben ik? Mijn naam is Hans Vleugels en ik ben een ICT professional en live video producent.  Door mijn jarenlange ervaring als livestream video producent ben ik nu uitgegroeid tot een professioneel video producent.

Mijn specialisme?
Een complete live video productie van een evenement in alle aspecten realiseren.

Voor het ICT deel richt ik mij op middelgrote en kleine organisaties, die voor ICT beleid keuzes staan, het inrichten van de ICT Governance, ondersteuning zoeken bij de aansturing van het ontwikkelen van applicaties en/of ICT omgevingen. 

Als ICT manager heb ik diverse ontwikkeltrajecten en het inrichten van de ICT governance begeleid.

Mijn specialisme? ICT- en ICT beheer- omgevingen inrichten, ICT beleid vraagstukken analyseren en het vormgeven.

© Copyright 2023 Wings - All Rights Reserved

‘Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de NLdigital Voorwaarden 2020 van toepassing, gedeponeerd bij de Rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht.

Made with ‌

HTML Code Creator